11 iulie, 2009

dovlecei pe iarna


o reteta proprie de dovlecei congelati folosibili doar la tocane si la salata de vinete (eu pun la salata de vinete in proportie de maxim 1/2, e putin mai dulce)
Ii dau pe razatoarea mare si ii pun la scazut in putin ulei la foc mic. Ii dau la racit cand am o pasta groasa. Ii congelez in pungute mici cat folosesc odata.

3 comentarii:

  1. Interesanta reteta, o voi face si eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. nu trebuie storsi inainte de calire?cred ca lasa prea multa zeama .

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu i-am stors. Dar e o varianta.

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.