20 ianuarie, 2010

zi de iarna

Cred ca la capitolul "cel mai stresant lucru" ar trebui sa trec "sunetul ceasului desteptator". Azi mai stresant ca niciodata. De ce? Pentru ca a sunat mai de dimineata. Ieri a nins toata ziua si aseara am dus masina mai la drum pentru ca pe dealul nostru nu se poate circula in conditii mai vitrege ale vremii. Asa ca pentru a ajunge la scoala in oras trebuie mai intai sa ajungem la masina, si ca sa ajungem la masina trebuie sa "innotam" in zapada de peste juma' de metru. Cand am deschis usa am sperat din tot sufletul ca nu mai ninge dar... si vantul si ninsoarea era prezenta. Cred ca e prima iarna din viata mea cand spun sincer ca nu mai vreau nici zapada si nici iarna. Pentru ca iarna era anotimpul meu favorit. Dar asta in oras. Aici, pe dealuri, iarna e absolut magnifica... daca stai acasa. Dar daca dimineata trebuie sa pornesti masina si sa ajungi in oras la scoala... Cei 10 km pana la soseaua judeteana sunt destul de greu de parcurs mai ales ca 3 km sunt pe drum de tara neasfaltat. Iar primarul nu e de gasit pe vremea asta. Aici iarna nu surprinde pe nimeni dar nici nu face nimeni ceva. Iarna asta drumurile comunei nu au vazut cum arata nici macar o lama daramite un utilaj de dezapezire.
Dar azi sunt norocoasa. Sotul meu a plecat cu copilul la scoala iar eu am ramas sa ma bucur de privelistea iernii, sa dau zapada de pe alei, sa imi croiesc drum cu lopata  pana la cotetul gainilor si sa fac focul. Pana la urma e o zi frumoasa de iarna la tara.

3 comentarii:

  1. off topic.
    I-ai dat povete bune lui Emme. Are o labilitate psihica iar visul acela ar trebui sa i-l "vada" si un psiholog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine surprins momentul,frumos tare la tara,felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://ioanaspahiu.blogspot.com/2010/01/analize-medicale.html

    Orice ajutor material din partea dumneavoastră poate aduce speranţă şi încredere acestui copil şi familiei sale greu încercate.

    Donaţiile pot fi făcute pe numele:

    Spahiu Laura

    Cod IBAN EUR: RO21RNCB05000834973 60002

    Cod IBAN RON: RO48RNCB05000834973 60001

    Banca Comercială Română – sucursala Sebastian

    http://jurnalulanei.blogspot.com/2010/01/despre-ioana.html

    RăspundețiȘtergere

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.