18 februarie, 2012

Calendar feng Shui 2012 - 1 februarie - 5 martie

 
Am gasit un articol destul de interesant aici de unde am preluat doar sfaturile. Pentru mai multe informatii sau pentru restul articolului: http://codulrosu.blogspot.com/

"Cateva sfaturi date de un maestru chinez, pentru a atrage energia pozitiva.
In acest an predomina lemnul, elementul 4 din Feng Shui are ca si corespondent primavara si este un simbol al cresterii si progresului.
Pentru a atrage energiile pozitive incercati sa activati locurile din casa dvs. urmand sfaturile de mai jos.
EST -  Pentru ca lemnul este in acest an mult prea agresiv contracarati efectele negative punand in coltul de est un obiect roz.
SUD-EST - pentru a lunga furia, impulsivitatea si certurile asezati in aceasta directie o cutiuta muzicala care sa cante din cand in cand sau un casetofon cu muzica in surdina.
SUD - instabilitatea emotionala poate fi alungata cu o planta verde, un arbust sau un obiect de culoare verde. Cei ce vor sa consolideze o relatie, sa caute un nou loc de munca: pune la sol un casetofon cu muzica iar deasupra lui pe o masuta un pahar cu apa. Sunetele vor vibra o data cu apa in pahar creand un echilibru intre toate tipurile de energii. Apa semnifica bogatia si prosperitatea, cariera si drumul de parcurs in viata.
Atentie! - In nici un caz paharul nu trebuie pus pe jos sau sa rasturnati din greseala paharul pentru ca va aduce cu sine  mari distrugeri si pierderi.
VEST - avere, bogatie, castiguri: un pahar cu apa, o fantana mica de apartament sau un acvariu cu pesti.
VEST si NORD-VEST - datorii, facturi neplatite, fisc, daune : un pahar cu apa pus in aceasta zona poate sa faca minuni. Cei ce va cer banii va vor da un ragaz, o amanare sau poate chiar o anulare a datoriei.
NORD si NORD-EST - probleme cu sanatatea: asezati in zonele respective un obiect rosu.
In casa, zona unde va petreceti mai mult timp: aerisiti foarte bine spatiul pentru a alunga boala si a pune energiile in miscare. Dati drumul la muzica cat de des puteti pentru a amplifica energia benefica si a o neutraliza pe cea nociva."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.