25 aprilie, 2012

shaorma

Am facut shaorma la cererea piticului. Cu multe adaptari si improvizatii.
  • Piept de cocos facut la gratar cu sare si piper si taiat fasii inguste.
  • Cartofi taiati subtiri prajiti in mult ulei (mai uscati)
  • gogosari in sos de rosii de la borcan
  • morcov ras marunt
  • un pic de maioneza de casa in care am pus 3-4 catei usturoi pisati
  • castraveti in otet tot de casa
  • lipie din magazin
      
Am pus pe lipie maioneza, apoi gogosarii in sos, carnita, castravetii, morcov si cartofii.
A fost foarte apreciata si urmeaza sa folosim si restul lipiilor ramase (au fost 10 in punga)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.