19 mai, 2012

schimbari

sursa: http://mellymirror.blogspot.com
 Fiecare schimbare aduce cu sine o gama complexa de sentimente. De la teama pana la fericire pot fi experimentate toate odata, oscilant sau crescator. Depinde de structura sufleteasca a fiecaruia.
Incerc de fiecare data sa las experimentarea sentimentelor din gama mai umbrita pentru momentele in care evenimentele legate de schimbari se linistesc si in mare masura ce a fost mai greu a trecut, iar temerile imaginare sunt deja linistite de actiuni. Dar chiar si cele mai fericite evenimente pot da temeri, incertitudini si chiar ingrijorari. Intrebari de genul "voi face fata?", "ma voi descurca?", "cum voi organiza (timp, spatiu, activitati)?" isi croiesc incet drum spre minte. Si daca li se acorda atentie pot umbri chiar si cea mai fericita intamplare... De regula ma arunc voiniceste in munca pentru ca mintea sa fie ocupata cu fapte concrete. Dar se intampla sa apara si momente de "pauza", independente de vointa mea si atunci sunt pusa in situatia de a-mi gasi raspunsuri, justificari si motivatii pentru a merge inainte, alungand temerile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc ca ati trecut pe aici!
Imi cer scuze pentru ca mesajele vor fi moderate iar cele care includ reclame ca si cele care sfideaza bunul simt nu vor fi vizibile pe blog.
Va multumesc pentru intelegere.